Svensk klassisk massage och Idrottsmassage

Svensk klassisk massage och idrottsmassage vilket är djupgående massage där vi fokuserar på att behandla de muskler som är spända och bidrar till dina problem. Syftet är att mjuka upp musklerna och få igång blodcirkulationen i dem. Det ser man på huden som blir rödflammig. Enligt min kliniska erfarenhet påverkar effektiv massageterapi musklerna så att de blir mer avslappnade samtidigt som smärta i muskler och leder minskar. För att åstadkomma detta använder jag mig av tekniker från svensk klassisk massage, idrottsmassage och muskeltöjning.
Som massageterapeuter masserar jag alltså inte bara i friskvårdande syfte, utan ger också vid behov direkt behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten. Det kan vara stelhet, trötthet och värk i muskler och leder. Det kan vara nackspärr, musarm, spänningshuvudvärk, idrottsskador, med mera. Jag behandlar dina muskler och ger vid behov råd om stretching och träning. Om jag anser att du behöver kompletterande behandling eller träning rekommenderar jag dig vidare till kiropraktor/naprapat eller sjukgymnast.

För bästa effekt av en massagebehandling är mitt generella råd att du efteråt helst ska ta det lugnt, vila och dricka mycket vatten. Har du till exempel fått djupare, mer behandlande massage på överkroppen bör du helst undvika att styrketräna överkroppen samma dag, men det går bra att träna benen.
Bra att veta:
Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Var därför noga med att ange ditt hälsotillstånd när du bokar tid hos mig så att vi kan föreslå den behandling som passar bäst för Dig.

Första gången du besöker mig kommer jag att fylla i ett journalkort. Ett syfte med journalen är att jag ska få vetskap om ifall du har någon skada eller sjukdom som kräver att vi vidtar försiktighet eller speciella åtgärder. Ett annat syfte med journalen är att jag ska få information om dig och dina eventuella problem med muskler och leder, så att jag kan hjälpa dig så bra som möjligt.

svensk klassisk massage och idrottsmassage